For Honor

For Honor

For Honor

Verdenen er barsk, men alligevel fyldt med smukke vilde landskaber, storladne vartegn, og majestætiske ruiner. De hårdføre indbyggere, lever så godt de kan, på trods af, at leve i en tilstand af evig krig.

En katastrofe af næsten bibelske propertioner, ramte for årtusinde siden, og destruere næsten alle civilisationer. Lande blev splittet, imperier brændt, og hele nationer blev landsforviste.

Fra asken af ​​denne katastrofe, genopstod Riddere, vikingere, og Samuraier. De kæmper nu, alle for at genopbygge deres nationer, og forsøger at generobre lande, for at ære deres forfædre.

Skær din egen sti af ødelæggelse gennem de store slagmarker i For honor.

For Honor er udviklet af Ubisoft Montreal i samarbejde med Ubisof Studier.

For Honor udkommer den 14. februar 2017 til PlayStation®4 systemet, Xbox One og PC. ´For Honor udkommer i en almindelig version, en Deluxe edition og i GOLD edtion. Der ud over kan man købe en opgradering, “For Honor Season Pass” .

For Honor™ Season Pass lader dig forbedre din spiloplevelse med et VIP-medlemskab, som inkluderer:6 NYE HELTE OG PREMIUM-INDHOLD:- 6 nye helte- 6 Elite Outfits (et til hver ny helt)- 1 eksklusiv Sunbeam-effekt på emotes for alle helte- 3 eksklusive Emblem Outlines- 30 dages Champion Status (+25 % XP, ekstra bytte og mere)- 3 Premium Scavenger Crates VIP-ADGANG TIL NYT INDHOLD:- 7 dages tidlig adgang til hver ny helt- Tidlig adgang til nyt indhold, der afsløres på en senere dato For Honor™ er påkrævet for at bruge dit Season Pass (sælges separat)

Spilbeskrivelse

Kæmp dig vej gennem en intens og realistisk slagmark i For Honor.

UNIKKE KRIGERE
Vælg din yndlingskriger blandt ædle riddere, brutale vikinger og dødbringende samuraier, med hver sit unikke våben og kampstil samt muligheder for tilpasning.

EN UFORGLEMMELIG HISTORIE
Indtag slotte og fæstninger i enorme slag, og stå ansigt til ansigt med dødbringende bosser i intense dueller, så dit folk kan sejre i kampen mod en dødbringende og mystisk fjende.

KÆMP MOD FJENDER ALENE ELLER MED VENNER
For Honor byder både på en utrolig singleplayer-kampagne offline og hæsblæsende multiplayer.

INNOVATIVT ART OF BATTLE-KAMPSYSTEM
Mærk dit våbens tyngde og kraften bag hvert eneste slag med et kampsystem, der giver dig total kontrol over din kriger.

Kilde - playgames.dk

Køb det op playgames.dk til kun 369 kr.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*