Google har fået nyt logo

Google har fået et nyt og mere tidssvarende logo, eller retter 3 nye logo elementer. Farverne er de samme som vi kender, blå, rød, gul og grøn. De 3 logo elementer er et logo type som vi kender det i dag fra google.com, 4 dots i samme farver og sidst men ikke mindst et stor G inddelt i de 4 farver.

Google logo type

g-logo-360

Our new logotype is set in a custom, geometric sans-serif typeface and maintains the multi-colored playfulness and rotated ‘e’ of our previous mark—a reminder that we’ll always be a bit unconventional.

Logoet som kommer til at blive brugt på google.com, er mit gæt. Logoet er i de 4 velkendte farver og i en custom sans serif logotype. Farverne er de tre grundfarver, og en grøn, som repræsentere rebellen i Google – at de ikke altid holder sig til reglerne Discover More.

Google Dots

g-dots-360

They represent Google’s intelligence at work and indicate when Google is working for you.

Eller dots som de bliver kaldt. 4 svævende runde bolde – igen i de velkendte farver, skal illustrere interaktivitet. Vi kommer nok til at se dem som en preloader. – en lille animation som bliver kørt mens google tænker.

Google G

g-letter-360

The Google G is directly derived from the logotype ‘G,’ but uses increased visual weight to stand up at small sizes and contexts where it needs to share space with other elements.

Google G er et kompakt logo der skal bruges i mindre konteksts. Her tænker jeg at det nok er det logo vi kommer til at se mest på apps.
Logoet er et stor G igen i de velkendte 4 farver.

 

Hvis du vil læse mere om logoernes design kan du læse her https://design.google.com/articles/evolving-the-google-identity/

 

Google er meget mere end blot en smart søgemaskine:

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*