Hjemmeside Builders – Site builders

Der er sket meget fra “1 2 3 hjemmesider” til de “builders” der eksisterer i dag. Det gør, at flere og flere bruger “builders” til at oprette deres egen hjemmeside med. Fordelene ved at bruge en website “builder” er indlysende -Mange gør det nemt og simpelt at bygge en unik hjemmeside, uden specielle færdigheder og med adgang til 1000-vis af flotte skabeloner. Der er mange “builders” rundt omkring på nettet og de bedste af dem tilbyder mange muligheder for tilpasning og opsætning af design. Du vælger blot en skabelon og tilpasser den. Der er mulighed for at ændre struktur, indholdsblokke, farveskemaer og meget meget  andet.

Mange “builders” har en “Pro” version der giver udvidet muligheder, mulighed for dit eget domænenavn, mere plads eller måske en webshop.

Målet med denne artikel – og forhåbentligt flere af dem – er at lave et lille review af dem der findes på markedet allerede nu.
Du kan med de nævnte “builders” lave fuldt funktionelle hjemmesider, der ikke er tidsbegrænsede prøveversioner.

WIX -lav din egen hjemmeside

wix-builder

WIX er nok den “builder”, der er størst mulighed for at du allerede er faldet over. De reklamerer meget på både Facebook og Youtube i øjeblikket. Der er sågar kommet en dansk version af WIX og man kan nemt oprette en konto med sit Facebook login, og det er ganske gratis.

WIX specialiserer sig i søgemaskine-venlige HTML 5 skabeloner. Hvis du leder efter en brugervenlig og avanceret “træk og Slip” “builder” , der samtidig har en stor samling af skabeloner i mange forskellige kategorier er WIX lige noget for dig.

Med Wix’s hjælp og hjælpevideoer, er du hurtig i stand til at lave en personlig hjemmeside, et online portfolie, en erhvervshjemmeside eller måske et online C.V. Der er 500 mb lager plads og 1gb båndbredde på dit webhotel samt indbygget Google Analytics. Selve hjemmeside editoren åbner op i din browser, og er nem og intuitiv at navigere i.

WIX brugerflade:
preface-wix-interface

Se mere på http://da.wix.com/

 

Sitey (http://sune.sitey.me/)  – Denmarks favorite

Sitey er en af de nyere “builders” der er kommet til, men den er som WIX super lækker og meget nem at bruge. På ca. 2 min havde jeg oprettet en konto og lavet min første hjemmeside.

Sitey tilbyder 4 Planer Free – Starter – Pro og Ecommerce, hvor du i “Free” har 50 mb lager plads, en begrænsning på fil upload på 5 mb + 1gb båndbredde. Du vil hos Sitey få en mobil version af din hjemmeside. Derud ver er der adgang til 100+ professionelle skabeloner og billede gallerier og det er nemt at integrere sociale medier i skabelonerne.
Som alle de andre gratis “builders” efterlader Sitey et lille logo på din side.

preface-sitey

 

Se mere på https://www.sitey.com/

preface-sitey-compare

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*