Ikonernes æra – Smarticons

En gang var det gif animationer, så wallpapers, patterns og nu er det Ikonernes tur.

Gratis Ikoner

Gratis ikoner i høj kvalitet, der kan bruges i det daglige arbejde, med design er nogle af de mest søgte, freebies på nettet for tiden.
Smarticons har gjort det nemmere at lave sin helt egen ikon samling. Smarticons mission er at bygge det største og mest forskellig-artede bibliotek af SVG baserede ikoner.
Du kan tilmelde dig siden og få adgang til nogle gratis Ikon sæt – For life – ellers er der forskellige abonnements / betalings muligheder( enten årligt eller en-gangs gebyr). Din gratis profil ( og betalte for den sags skyld) inkluderer ubegrænset forbrug af valgt ikoner til både personlig og erhvervsmæssig brug.

Smarticons har 4500+ ikoner delt over forskellige sæt og forskellige stilarter. Antallet af ikoner og ikon sæt er stigende, og nye stilarter kommer til. Der findes endda en Mac OS X appliktaion dedikeret til smarticon brugere.

SmartIcons

Customizable SVG icon system for the modern web.

Ikon format

Alle ikoner forefindes i formater der kan bruges på tværs af programmer, her under Photoshop, Illustrator, InDesign og selvfølgelig Sketch. Mac appen understøtter drag-and-drop hvor du kan trække ikonerne direkte over i dit mockup.

En af de helt klare pointers ved at bruge smarticons er den høje kvalitet af ikoner og ikon sættene. Der findes et kæmpe udvalg af ikoner i forskellige stilarter, type og former på tværs af ikon sæt.
Betalende brugere har adgang til alle ikoner og gratis-bruger har adgang til bestemte ikonsæt og et bestemt antal ikoner.

Hvis du vil vide mere så tjek SmartIcons FAQ side eller besøge den officielle Twitter konto @SmartIconsApp.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*