Joomla! 3.4.3 opdatering Released

Så er der allerede kommet en Joomla! 3.4.3 - Nogen gange kan det gå for stærkt. Det er en såkaldt "maintenance Release" til Joomla! 3.4 serien og der opfordres til at man opdatere sin Joomla! installation.

Releasen adressere et par bestemte bugs. ClassLoader.php der før i enkelte tilfælde kunne få CMS systemet til at gå ned, er blevet renamed til classloader.php (PHP er casesensitive) hvor man nu skriver den med små bogstaver i stedet for camelCase.
Når man laved menuer af typen Smart Search eller contact list, i 3.4.2 kom der en invalid field warning, når man gemte – det er løst.

Muligheden for at deaktivere count-join i JCategories er nu permanent aktiveret på flersprogede hjemmesider, hvilket gør extensions , der ikke bruger denne funktion, og for eksempel ikke har en catId felt i deres table , mislykkes

Ved oprettelse af Moduler, Artikler og kategorier bliver der sat et forkert accesslevel.  I stedet for det der er sat i konfigurationen, vælges under oprettelsen ingen og den første på listen ( af accesslevels) bliver sat i stedet (guest)

Rettet er også at “The batch model” klippede dropdown listen over så man ikke kan se alle items på listen. Og den flashing scrollbar er også rettet

Læs om flere rettelser og mere på github:  the list of fixed GitHub issues

Kilde: Joomla! 3.4.3 Released

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*