Joomla 3.5.1 opdatering

Joomla! 3.5.1 Opdatering af Joomla! 3.5

Det er ikke længe siden at joomla! 3.5 blev released, men åbenbart er det gået lidt hurtigt i Joomla land denne gang.  Blot 14 dage efter opdateringen er der komme endnu en opdatering – Joomla! 3.5.1.

Man kan argumentere for, at det er godt at fejlene bliver opdaget så hurtigt og der bliver reagere hurtigt, og der kommer rettelser, kode ændringer som løser problemerne. Men man kunne måske godt, som bruger af Joomla, tænke sig at der blev testet, lidt mere inden release, af nye versioner. Her det sidste år især, syntes jeg, at der hurtigt kommer rettelser, til de releases der udgives.

Om det så skyldes kvaliteten at koden, for mange kokke eller blot forseelser, kan jeg ikke helt blive klog på. Men jeg må indrømme, at det kan være noget irriterende at opdatere sin side, og så 14 dage efter, få en ny Bug / security release, så man skal opdatere igen.

Joomla! 3.5.1

Joomla! 3.5.1

Heldigvis er Joomla så godt og stabilt CMS system, at det kan bære det, og især efter “one click installation” er det hele blevet meget nemmere.

Jeg har opdateret min hjemmeside – herrekokken.dk – til version 3.5.1 gennem “one click installation” og det hele gik godt. (dog har jeg lavet backup gennem filezilla og min host)

HUSK ALTID AT LAVE BACKUP AF BÅDE FILER OG DATABASE

Joomla 3.5.1 fikser følgende issues:

  • Fix root url sometimes returning empty in canonical URLs
  • Fix having to log in twice when user session expires
  • Some SMTP emails could no longer be sent due to a bug in the SMTP email server setup
  • Session restarts caused PHP Errors
  • Fix insertid() returning 0 for the PDO MySQL driver
  • Fix the Empty trash and unarchive button not existing for com_banners

Du kan læse mere om releasen joomla.org her!

Du kan læse mere om Joomla 3.5 her!

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*