Microsoft HoloLens

Microsoft HoloLens Development Edition.

Så er det muligt at få en microsoft holoLens development edition til lige omkring 20.000 kr (3000 $).  Microsoft HoloLens vil blive sendt til udviklere i USA og Canada i første kvartal af 2016, så der kommer desværre nok til at gå et godt stykke tid før de kan rekvireres i Danmark.

Microsoft HoloLens Krav.

Der er foreløbigt 3 krav for at få fat i microsoft HoloLens Development sættet.

  1. Du skal være udvikler i USA ( incl. Puerto Rico) eller Canada – Hvor sættet vil blive released først.
  2. Du skal være tilmeldt Windows Insider program
  3. Development Edition hardware og software er på engelsk – (Mere en note end et krav)

Efter man har ansøgt, vil Microsoft så udvælge, hvem der får et HoloLens Development sæt, så det er ikke sikkert at alle får med det samme. Man skal argumentere for, at man har noget særligt at tilbyde udviklingen ,og samtidig vil Microsoft sørge for, at spænde så bredt som muligt, over forskellige genre. Google lavede samme stunt med deres Google Glass, som blev uddelt på innovationsbasis. Dog er Google Glass, ikke blevet den store succes  – endnu  (https://www.google.com/glass/start/)

Mirosoft HoloLens fremtid.

Microsoft håber meget på, at få opbygget et stor og varieret community, omkring HoloLens og selve udviklingen, af software.

The more you share in your application form, the easier it will be for us to see how you’ll help build the future of holographic computing with us, one inspired idea at a time.

Microsoft skriver, at de vil arbejde på at få HoloLens ud så hurtigt som muligt. Efterhånden som de bliver produceret, vil flere og flere blive accepteret, til at modtage en invitation, til at købe et development sæt. Dog er det ikke sikkert, at de vil udkommer i den række følge, som ansøgningerne blev modtaget.  Det vil sige, at du kan være heldig / uheldig at modtage den før din nabo.

Hvis du alligevel lige er i USA, så har du muligheden for at opleve Microsoft HoloLens, ved et af de forskellige “in-person” events, som Microsoft afholder – se mere her : https://www.hololensevents.com/Auth/Login

HoloLens Demonstation

Microsoft har demonstreret, hvordan HoloLen kan bruges til CAD-programmer, et kommende samarbejde med NASA og ikke mindst, hvordan spil vil kunne komme til at udforme sig i fremtiden.

Dog er det ikke alle, der er lige begejstret for HoloLens. The Verge, mener der er store problemer med HoloLens Field of View – FOV, som ikke er helt dækkende. – Læs mere her: http://www.theverge.com/2015/10/6/9465839/microsoft-hololens-project-x-ray-video

Personlig glæder jeg mig rigtig meget til at få et par i hænderne. Det bliver sjovt, at skyde monstre i sin egen stue, og interagere med egne omgivelser, møbler m.m.

Læs mere her:

http://www.microsoft.com/microsoft-hololens/en-us/developers

http://www.microsoft.com/microsoft-hololens/en-us/commercial

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*