WordPress 4.3 “Billie”

Så er WordPress kommet i version 4.3 (18/08-2015), kaldet Billie, til ære for den berømte Jazz sanger Billie Holiday. WordPress 4.3 er klar til download her !. Hvis du allerede har en kørende WordPress installation kan du opdatere denne gennem dit kontrolpanel (dashboard). Husk altid at lave backup, før opdateringen.  Nye features i 4.3 gør det endnu nemmere, og hurtigere at formater / layoute dit indhold, samt lave “custom” ændringer på dit site.

Features I WordPress Billie

Af nye features skal nævnes at, det nu er muligt at lave menuer, opdateringer af menuer og indsætte dem direkte i “live preview”, i “customizer” – som er oversat til Dansk “Tilpasser”.
Custimizerens ( eller tilpasserens – om man vil) strømlinede design, giver en mobil venlig og let tilgængelig brugerflade. Med hver udgivelse bliver det lettere og hurtigere at tilpasse dit site, til dine ønsker.

Nye formaterings genveje gør det nemmere og hurtigere at skrive indlæg og sider. Brug asterisks (stjerne *) til at lave lister og number signs (havelåger ##) til at lave overskrifter. Ikke mere fumlen rundt i menuerne, med * og # kommer dit skrive flow, til at gå meget stærkere.

Mulighed for site icon.  Site Icon bliver brugt i faneblade, bookmarks og på mobil som ikon for hjemmesiden. Det er nu muligt at tilføje dit eget unikke site icon i tilpasseren (customizer). Selv hvis du skifter dit tema, bliver dit site icon på siden.

Dit websted er mere sikkert, med WordPress nye forbedrede tilgang til adgangskoder. I stedet for at modtage adgangskoder via e-mail, får du nu en nulstilling af adgangskode via link i mailen.  Når du tilføjer nye brugere til dit websted eller redigere en brugerprofil, vil WordPress automatisk generere en sikker adgangskode til dig.

Andre forbedringer / ændringer

  • En hurtigrer  administrator oplevelse – Forbedringer til liste view  som administrator gør WordPress mere tilgængelig på tværs af forskellige enheder.
  • Kommentarer er slået fra på alle nye sider  – Hold diskussioner til dine blog indlæg, hvor det er meningen at de skal være.
  • Tilpas hurtigt dit web site – Lige meget om du er på forsiden, kan du klikke på linket customize (tilpas) værktøjslinjen for hurtigt at lave ændringer.

 

Du kan læse meget mere om de forskellige ændringer og feature udgivet i WordPress 4.3 lige her : https://codex.wordpress.org/Version_4.3

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*