WordPress 4.5 – Coleman

wordPress 4.5 coleman wordPress 4.5 coleman

WordPress version 4.5 Coleman er nu klar.

Coleman er navnet på den nye WordPress version 4.5, opkaldt efter den legendariske saoxfonist Coleman Hawkins. Så WordPress fortsætter med at hylde jazz legenderne. WordPress 4.4 var en tribute til Jazz trompetisten Clifford Brown, og blev kald Clifford.


Der er kommet en del nye workflow tiltag til i WordPress 4.5, som hjælper med at holde fokus på det man skriver. Blandt andet ved interne links, eller links i det hele taget, kommer der nu en box frem, så man nemmere kan overskue hvor i teksten man er.

inlinelinks

Samtidig er der kommet mulighed for at se sin side i responsive views under udseende -> tilpas, hvor der nederst nu er en knap der viser siden i mobil og ipad format.  Så skal man ikke skifte device for at tjekke sin side i de forskellige opløsninger.

responsive-preview

Af andre nyheder kan nævnes at billeder loader på til 50% hurtigere uden tab af kvalitet- Hvis man midlertidig ikke vil have denne ændring eller har et site med mange store flotte billeder kan, den nye default quality overskrives af udviklere ved hjælp af wp_editor_set_quality filteret. Læs mere om ændringen her

Ud over en jQuery opdatering er, preview området opdateret, script loader deer gør det nemmere at adde scripts til header og footer, samt Bedre embed templates.

Læs mere om den nye version af WordPress 4.5 Coleman her!

Jeg har opdateret min side igennem  kontrol panelet uden problemer. Men husk altid at lave en backup f både filer og databasen. For at lave en backup af filerne kan man med fordel bruge Filezilla, som er et gratis FTP program, lavet af dem der står bag firefox. Det er gratis at download og installere – og det kan bruges ubegrænset – Hent det her!

Ang. databasen skal du tilgå phpMyadmin for at kunne lave en backup af databasen. Alternativt kan mysql workbench bruges til at lave en sikkerheds kopi af databasen. Hvis det ikke er muligt så kontakt din Host og få de oplysninger du skal bruge.

 

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*